Ons Team

Maatschap Podotherapie is in Venlo te vinden in Gezondheidscentrum Huis van Noord – Veestraat 5c,
en op de Turfstraat 14.
Onze locatie in Panningen ligt aan de JF Kennedylaan 14.
In Tegelen zijn wij te vinden op de Posthuisstraat 5.
Ook in Maasbree kunt u terecht: in Medisch Centrum Maasbree – Achter de Hoven 4d.

In iedere praktijk zijn tenminste 2 podotherapeuten werkzaam.
Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. We streven ernaar u niet te laten wachten.
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 12:00 uur en van 12:45 tot 14:00 uur via 077-3548221 of via mail info@podovenlo.nl. Ons secretariaat is gevestigd op de Veestraat.

Voor openingstijden raadpleeg tabblad contact.

Ons team bestaat momenteel uit elf personen!
Wij stellen graag aan u voor:

directie / podotherapeut

Ik ben Ingrid Wijnands en al meer dan 25 jaar geleden afgestudeerd.
Nog steeds doe ik mijn werk vol passie en vind ik het het leukst om mensen van hun klachten af te helpen. Dat geeft mij energie.
Daarnaast geef ik leiding aan ons fantastische team en zorg dat alles binnen de praktijk op rolletjes loopt.
In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond of ga lekker kokkelrellen voor mijn gezin.

directie / diabetespodotherapeut

Al meer dan 25 jaar met hart en ziel podotherapeut, en met name gespecialiseerd in het verhelpen van voetproblemen bij diabetische patiënten.
Gek op onze drie inmiddels volwassen kinderen, en vaak te vinden bij de badmintonclub en in de sportschool.

medisch pedicure, assistent podotherapie


Mijn naam is Saskia Outmaijer.
Ik ben assistent podotherapeut en medisch pedicure.
Ik werk al sinds december 1999 bij podotherapie Sonderkamp en Wijnands.
Meestal behandel ik problemen aan nagels, of kleine voetproblemen.
Het blijft een goed gevoel geven als de mensen naar huis gaan en zeggen dat het een hele verlichting is na de behandeling.

podotherapeut, beweging MSc


Ik ben Patty Hermkes, ik woon in Venlo met mijn man en 2 jonge kindjes.

Ik werk al meer dan 10 jaar enthousiast als podotherapeut in dit groeiende gezellige bedrijf.

Blij word ik als ik na een dag hard werken veel tevreden mensen heb kunnen helpen met hun voetproblemen, maar ook erg van thuis komen en leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden.

podotherapeut, specialisatie kinderen


Mijn naam is Hilde Mader. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam bij Podotherapie Sonderkamp en Wijnands en nog steeds vol enthousiasme. De patiënten die bij mij komen probeer ik met mijn enthousiasme verder te helpen door goed te luisteren en het geven van veel informatie en advies.
Zelf vind ik het leuk dat mijn programma vol staat met mensen van jong tot oud en met een enorme diversiteit aan klachten.
Ik ben een allround podotherapeut en mijn specialisaties zijn medical taping, manuele therapie voor de voet en kindervoeten diagnostiek.
Ik sport graag in mijn vrije tijd en speel in een veteranen hockey elftal.
Ik hou van lekker eten en reizen. Met mijn man en 3 kinderen hebben we al veel plekjes in Europa mogen ontdekken!
Ik hoop u nog lang van dienst te kunnen zijn!

podotherapeut


Mijn naam is Ilse Hurkmans, afgestudeerd als podotherapeut in 2000 aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, sindsdien werkzaam bij Podotherapie Sonderkamp&Wijnands. Ik werk als all-round podotherapeut en zie in de praktijk veel diabetes patiënten. Verder ben ik graag creatief bezig in de praktijk, zoals het maken van een silicone orthese of nagelbeugel. In mijn vrije tijd ben ik wekelijks te vinden op de tennisbaan en ga ik graag op wintersport.

podotherapeut, specialisatie kinderen


Ik ben Cecile van Hoof. Werken als podotherapeut bevalt me erg goed.

Mensen klachten vrij maken en goed laten lopen blijft een erg voldaan beroep. Met name valt mijn interesse bij de kindervoet.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om buiten te kunnen zijn, even buiten zijn doet me al vaak goed.

secretaresse


Mijn naam is Germie Schrader, ik ben de secretaresse van dit team.  Na ruim 17 jaar bij Zorgverzekeraar VGZ te hebben gewerkt, werk ik nu sinds november 2016 bij Podotherapie Sonderkamp & Wijnands, waar ik heel blij mee ben! Voel mij echt thuis in dit team!

 

Waar ik blij van wordt is dat ik patiënten naar tevredenheid heb kunnen helpen maar ook zeker mijn eigen collega’s  en dat geeft mij een goed gevoel als ik hier het secretariaat mag sluiten, Gezondheidscentrum Huis van Noord – Veestraat 5c in Venlo,  en dan naar huis kan gaan.

sportpodotherapeut, beweging MSc

Ik ben Pieter Litjens en ik woon in Oostrum samen met mijn vriendin en onze 3 zoontjes. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig en luister ik graag naar muziek.
In 2003 heb ik mijn opleiding Podotherapie afgerond. Daarna heb ik 2006 aan de Universiteit van Maastricht mijn Master of Health Science behaald.
Mijn interesse voor sport is altijd al aanwezig geweest en in 2015 heb ik de post-HBO opleiding Sportpodotherapie afgerond.
Waar ik het meest blij van wordt tijdens mijn werk in de praktijk is dat de mensen met een goed gevoel de praktijk verlaten. Soms door het maken van een podotherapeutisch hulpmiddel en soms alleen door een goed advies

podotherapeut

 

Mijn naam is Johan Vullings. Ik ben in 2020 afgestudeerd als podotherapeut. Het vak podotherapie geeft mij veel energie, omdat je altijd bezig bent om mensen de beste zorg te geven die ze verdienen. In mjn vrije tijd kun je me vaak vinden op het voetbalveld en doe ik aan fitness. In de toekomst zou ik dan ook graag de post HBO-bachelor sportpodotherapie willen doen.

podotechnieker
Back to top