Sportpodotherapeut

Veel problemen met name rond de enkel of de knie onstaan tijdens sport of kort erna. Als we niet genoeg bewegen dan gaat de gezondheid achteruit.
Toch willen we pijnvrij sporten. Natuurlijk hebben wij een sportpodotherapeut binnen ons team. U kunt terecht bij Pieter Litjens voor onderzoek en behandeling. Hij is op vrijdag werkzaam in Huis van Noord Venlo. Het gebruik van sportzolen kan een groot verschil maken in uw prestaties en plezier tijdens het sporten. Dit kan zijn van voetstandcorrigerende sportzolen tot schokdempende sportzolen.Ook is er een grote kennis over sportschoeisel en kan u voorzien van gerichte adviezen.
Deze sportpodotherapeut is geregistreerd bij het SCAS en de Nederlandse vereniging van sportpodotherapeuten

Digitale drukmeting.
De drukmeetplaat geeft een zeer secure analyse van het looppatroon. Hierdoor zijn sportblessures beter te herleiden en te behandelen.

Het gebruik van een 3-D scan en een 2-D scan maakt het mogelijk andere soorten zolen te leveren. De technologie geeft ons de mogelijkheid de zool nog beter aan te passen aan de voet. De onderkant van de voet wordt gescanned en zo kunnen we precies de contouren en hoogtes van de voet volgen die we vervolgens bewerken. Door deze computer technologie kunnen exacte kopieën van zolen gemaakt worden indien wenselijk voor het vervolgpaar. Zo kunnen we op ieders wensen inspelen.
Van dunne stimulerende zolen tot druk-verlagende of schokdempende zolen.

Back to top