Bel 077 - 354 82 21 voor info of een afspraak!

Zlippo: maatwerk comfortschoeisel voor élke voet!

Zlippo: comfortslippers voor élke voet!

We lopen in ons leven gemiddeld 4 keer de wereld rond!
Lekker zittend schoeisel is daarom onontbeerlijk.
Gelukkig kunnen inlegzolen voor veel steun en comfort zorgen, maar wat zou het heerlijk zijn als ook uw slippers en sandalen nét zo lekker zouden zitten.

Merken als bijvoorbeeld Durea, Verhulst, en Birckenstock staan bekend om het uitstekende voetbed in hun slippers. Maar dat is lang niet altijd voldoende om klachtenvrij te kunnen lopen. Podotherapeuten en ontwerpers uit het hele land hebben ermee geëxperimenteerd om een verantwoorde en tegelijkertijd mooie slipper te maken tegen voetklachten. En het resultaat mag er zijn: Zlippo is een slipper die door ons voor u op maat gemakt wordt en net zoveel comfort biedt als de inlegzolen in uw schoenen. Een uitkomst als u uw zolen mist!

Wat is Zlippo?
Zlippo is een therapeutische slipper, sandaal, slof, of pantoffel die door ons helemaal op maat voor u gemaakt wordt. Het bestaat uit een apart voetbed en een leren bovendeel, de zogenaamde schacht. In het voetbed passen we correctie en drukverdeling toe, net zoals we dat bij ‘gewone’ therapeutische zolen doen. Het voetbed is gemaakt van een dempend materiaal zodat het heel veel comfort biedt. Eigenlijk niet anders dan de inlegzolen in uw schoenen.

De schacht, het leren bovendeel, wordt op maat afgepast. Op deze manier worden gevoelige plekjes, drukplekken, knokkels en knobbeltjes vrij gelegd. Het is zelfs mogelijk om een maatwerkschacht te maken bij afwijkende voetvormen. Laat u door ons informeren over de verschillende mogelijkheden.

Hoe ziet Zlippo er uit?
Mocht u denken dat een Zlippo er suf of ouderwets uitziet dan hebt u het mis! Het unieke aan Zlippo is dat u zelf het uiterlijk van uw Zlippo bepaalt. Er is keuze uit talloze leersoorten, prints en designs: voor elk wat wils! Er zijn diverse kleuren mogelijk voor het voetbed, en een overvloed aan mogelijkheden voor het bovendeel. Teenslipper, open sandaal, een wat dichter model, met of zonder klittenband of gesp, de keuze is vrijwel onbeperkt.

U ontwerpt uw eigen Zlippo. En wij voegen daar onze kennis en kunde aan toe voor een verantwoord comfortabel voetbed dat is afgestemd op uw voetproblemen.

Een overzicht van de verschillende modellen vindt u hier.
In onze praktijk liggen verschillende voorbeelden die we u graag laten zien.

Voor wie is Zlippo?
Zlippo biedt een oplossing voor mensen met:

  • Reumatische klachten
  • Diabetes
  • Eksterogen
  • Likdoorns
  • Hallux Valgus
  • Beenlengteverschi
  • Hielklachten
  • Ongelijke voeten
  • Platvoeten

Maar ook als het gewoon moeite kost om slippers te vinden die het juiste comfort bieden kan Zlippo een uitkomst zijn! Neem contact op voor meer informatie!

Wat kost Zlippo?
Zlippo duur? Helemaal niet! Hoewel de prijzen van maatwerkslippers niet te vergelijken zijn met die van confectieslippers hoeft een Zlippo niet duur te zijn. Een Zlippo is maatwerk, maar komt vaak in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering. Er is altijd een minimale bijdrage van € 85,-  Wij vertellen u er graag alles over!

Kies bewust voor uw voeten: kies Zlippo!

Back to top